Slovenija! Masažni bazeni Masažni bazeni in prekrasne kopalnice

Masažni bazeni in prekrasne kopalnice

Masažni bazeni in prekrasne kopalnice

Je tudi vam kopalnica prostor, kjer imate nekaj časa zase?

Lahko bi rekli, da so masažni bazeni še kako dobrodošli v kopalnici, le da si jih ne moremo vsi privoščiti. Včasig zaradi denarja, ker so dragi, včasih pa naše kopalnice niso tako velike, da bi lahko v njih bili masažni bazeni, ker so veliki in zavzamejo kar nekaj prostora. Ko sva z možem obnavljala staro hišo, sva točno vedela, kaj si vsak želi. On je želel veliko teraso, jaz pa veliko kopalnico, ker so mi bili vedno všeč masažni bazeni. Mož je bil sicer mnenja, da se masažni bazeni v kopalnici ne splačajo, ker se ne uporabljajo veliko. Sama pa sem bila prepričana, da če imaš takšno stvar v kopalnici, potem jo tudi uporabljaš. 

Ker so masažni bazeni različne kvalitete, cene in velikosti, sem se najprej pozanimala, kakšnega bi si lahko privoščila jaz. Nisem hotela slabega, kajti če bom dala masažni bazen, totem sem želela dobrega. Še predenj je bil izrisan načrt za kopalnico, sem točno vedela, kateri bazen bo prišel v poštev in šele na podlagi njega smo dokončali ureditev kopalnice. Še danes mi ni žal, ker so masažni bazeni res nekaj, kar bi moral imeti vsak dom. Mi kot vsa družina v njemu neizmerno uživamo. Ko vidim, kako otroci uživajo, ko se kopajo, mi ni niti malo žal. Sedaj vem, da je bila odločitev prava.

Tudi moj mož, ki je bil mnenja, da se ne bo uporalbja, ga uporablja na veliko. Včasih ga še malo razvajam in mu prižgem svečke, da je užitek še večji. Tako je tudi on priznal, da so masažni bazeni v kopalnici več kot dobrodošli. Ljudje se ne zavedamo, kako dobra je zdravilna kopel in kako lahko pomaga našemu telesu pri različnih težavah. Jaz se tega zavedam in vem, da so masažni bazeni rešitev za stres.